snart så

Nu är det nära. På tisdagkväll åker jag ner till el stockholmo och sen blir det grey's anatomy in real life. Det ska bli så otroligt skönt med miljöombyte även om jag bara ska ligga på sjukhus där nere. Är så trött på allt, vill bara flytta till London, jobba som musikalartist, köpa massa sneakers och böcker och dricka gott te i ett sittfönster. Så är det.

stuga i skogen, huhuhuuu

Tjänna tjänna, är ju bra på det här ja. Kommer och går och blggar när jag känner fört. Men det är väl så livet funkar? Man lever lite när det känns okej och det jobbiga hoppar man över. Jo, man kunde ju önska det va.
Idag har jag varit till staden fram och tillbaka, ska faktiskt bli skönt att slippa åka dit tre gånger i veckan även om det är pågrund av operationen. Nu ska jag göra armband ch titta på skräckis. Thor och Dr. Avery i en och samma film, kandet bli bättre?!
  

Harry Potter

Idag har jag lärt mig att sy på en knapp. Den ni.
Ikväll åker jag iväg till staden för att plöja Harry Potter-filmerna med mina gonissar. Hahaa, får se hur långt vi kommer... Så just nu håller jag på att packa. Och det märks ju. Jag är fan sämst på att packa.
Jag trodde det här inlägget skulle bli längre men det blev det inte. Aja. #yolo #swag #seeyoulateralligator

ÄNTLIGEN

NI INSER INTE HUR MYCKET JAG TYCKER OM DENNA DAG, IDAG ÄR EN BRA DAG, IDAG ÄR EN BÄST DAG OCH DÄRFÖR TÄNKER JAG SKRIVA HELA DETTA INLÄGG MED AKTIVERAT CAPSLOCK, SÅ JÄDRA BRA DAG ÄR DET.
OM FJORTON DAGAR SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ OPERERA MIN SATANS HÖFT!!!!!!!!! DET ÄR VÄL INTE HELT FRISKT ATT SE FRAM EMT ATT LIGGA PÅ SJUKHUS EN VECKA, INTE KUNNA RÖRA PÅ SIG I EN EVIGHET OSV MEN JAG HAR VÄNTAT ETT FRICKIN HALVÅR PÅ DEN HÄR OPERATIONEN OCH TRODDE ATT JAG SKULLE FÅ VÄNTA ETT HALVÅR TILL MEN NÄHÄÄ DU! DEN HÄR GÅNGEN HAR JAG GUD PÅ MIN SIDA OCH HALLELUJAH FÖR DET!!!!!!!!
IDAG HAR JAG VARIT TILL ÅRE OCH TAGIT PROVER, DET GICK BRA → SPYDDE INTE, SVIMMA INTE, GRÄT INTE. KÄKA LUNCH PÅ BAHNOF, ÅT VÄRLDENS GODASTE GLASNUDELSALLAD SÅ HIMLA GOD SÅ NI INSER INTE OCH SEN DEN KLADDIGASTE BROWNIEN JAG NÅGONSIN SETT, DEN VA HIMMELSK DEN MED. SEN LÅNA JAG FJORTON PYSSELBÖCKER OCH NU HAR JAG NYSS SKUMMAT IGENOM DOM. BRA VA DOM, BRA BÖCKER.
TA DET HÄR INLÄGGET MED EN NYPA SALT ELLER SOCKER ELLER VAD FAN NI VILL, ALLT ÄR FÖRMODLIGEN ÖVERDRIVET TILL TUSEN MEN SKITSAMMA FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH NÖJD OCH EXTAS OSV. TACK GUD, SATAN, GANESHA, BUDDHA OCH ALLT VAD DOM HETER. TACK MR DOKTOR WALLENBERG PÅ KAROLINSKA SOM SKA OPERERA MIG, OM DU INTE VAR EN GAMMAL ÄCKLIG GUBBE SKULLE JAG KYSST DIG.

jävla söndag

Hata söndagar. Idag har jag vart på gudstjänst med min bror, det var tråkigt för det är söndag. Jag har varit på bio med min andra bror, filmen var dålig men extra dålig för att det är söndag. Allting är dåligt och tråkigt och bajs för det är söndag. HATA SÖNDAGAR. Just nu tittar jag på skräckfilm och känner mig hjärtlös.
Förresten, nämde jag att jag hatar söndagar?

längesen

Det va ett tag sen jag skrev nu. Mycket har hänt. Eller inte. Beror på hur man ser på det. Allt går upp och er som vanligt. Mår helt okej, mår skit, mår toppen, mår bajs, mår vettefan.
Förutom det så har jag varit kreativ, lärt mig makramé → gjort ungefär tusen armband (typ 3 kanske?). Jag har frossat i satsumas och världens godaste surdegsbröd. Konstaterade just att jag skulle kunna bo på gatan bara jag hade råd att köpa detta underbara bröd varje dag. YUMMEY.
puss&bajs

edsåsdalen

Nu har jag inte skrivit på ett tag, ifall ni inte märkte. Har faktiskt haft fullt upp och haft lite *dundunduuun* roligt. I tisdags så for jag till Järpen på kvällen och var med på Credo efter åttahundrasjuttiosju evigheter. Det var så mysigt, även om jag var sjukt nervös innan, så fick kvällen ett jättebra slut. Åkte hem, var sjukt stolt över mig själv att jag äntligen vågat åka dit och återförenats med härliga vänner.
Sen igår kväll var jag ledare åt mina små scouts, dom är ju bara för söta! Snackade zombies och fick träffa en liten simmkompis som jag hade när jag sommarjobbade på simmskolan. Kom också fram till att renar är enhörningar. En häst med horn är en enhörning. Tänk vad man lär sig av små barn.
Idag har jag och mamma gått konststigen uppe i Edsåsdalen och kollat på alla finurliga konstverk. Det var jätte fint väder och det var skönt att komma ut. Fast det är skönare att vara hemma igen. Det är nog mest därför jag går ut om dagarna, för det är så himla skönt att komma hem igen.